Joan Collins sprijină legalizarea sinuciderii asistate

Joan Collins crede că oamenii care suferă de boli incurabile trebuie să aibă dreptul la un sfârşit demn


Ea îşi argumentează punctul de vedere spunând că animalele care suferă de aceleaşi boli ca şi oamenii sunt eutanasiate şi, din acest punct de vedere, este inuman să menţii în viaţă un om aflat într-un stadiu terminal.

Nimeni nu ar vrea să trăiască astfel. E mult mai bine să mori. Am mulţi copii, nepoţi, fraţi, surori, nepoţi şi nepoate, am o familie numeroasă, nu mi-ar plăcea deloc să îi împovărez astfelJoan Collins
"Oamenii nu lasă animalele să se chinuie, să continue să sufere - aşadar, de ce să-i laşi pe oamenii bolnavi să trăiască?", a declarat actriţa pentru Daily Mirror.

Cariera actriţei britanice Joan Collins, în teatru, film şi televiziune, se întinde pe şase decenii.
Cel mai renumit rol al lui Joan Collins este cel din serialul american "Dinastia/ Dynasty", difuzat în prime time de postul de televiziune ABC între anii 1981 şi 1989, notează Mediafax.

Serialul "Dinastia" a reprezentat soluţia găsită de postul ABC pentru a concura cu serialul "Dallas", difuzat în aceeaşi perioadă şi în acelaşi interval orar de postul CBS şi care era la acea oră lider de audienţă. Pentru rolul din acest serial, Joan Collins a fost nominalizată de şase ori la premiile Globul de Aur, câştigând acest trofeu în 1983.
Tot în 1983, ea a primit o stea pe Hollywood Walk of Fame.

În 1988, ea a păşit pe urmele surorii sale, Jackie Collins, şi şi-a publicat primul roman, "Prime Time", care a devenit un bestseller. Collins a scris mai multe cărţi, inclusiv autobiografia sa şi volume cu sfaturi de înfrumuseţare.


Foto: Hepta

 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • buji81 pe 12 Oct 2015, 12:16
    Nebunie

    Sinuciderea asistata este o mare nebunie!...treziti-va!

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod