Jessica Biel va deschide un restaurant după ce va naşte

Actriţa va deschide, în luna mai, un restaurant, intitulat Au Fudge, după ce va naşte primul ei copil cu soţul său, Justin Timberlake, informează site-ul contactmusic.com, citat de Mediafax.

Jessica Biel, în vârstă de 32 de ani, a dezvălui în luna februarie 2014 planurile sale pentru deschiderea unui restaurant, dar a fost nevoie de mai mult timp pentru demararea efectivă a acestora.

"S-a lovit de mai multe probleme, cum se întâmplă în cazul oricărui proprietar de restaurant, dar se pare că totul merge conform planului acum", a declarat o sursă pentru people.com.

Restaurantul va folosi produse organice, va include şi o brutărie şi va fi deschis în prima parte a lunii mai, pe Melrose Avenue, în West Hollywood, din Los Angeles, potrivit sursei citate.

De asemenea, în restaurant va fi permis şi accesul copiilor mici.

Jessica Biel, care este însărcinată în cinci luni dar nu a confirmat oficial informaţia, a publicat pe contul său de pe platforma Instagram o fotografie cu autorizaţia de deschidere a restaurantului, alături de mesajul "Pregătiţi-vă. Au Fudge a primit în sfârşit autorizaţiile. În 4-5 luni vom deschide, ţineţi-ne pumnii!".

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod