Jennifer Aniston se cearta cu iubitul din cauza... cainilor ei

23 Ianuarie 2009
Facebook Twitter Comenteaza
Jennifer Aniston se cearta cu iubitul din cauza... cainilor ei

Jennifer Aniston si iubitul sau, John Mayer, au probleme in cuplu din cauza... cainilor actritei, si asta deoarece cantaretului nu ii plac deloc cainii. O sursa din anturajul vedetei a declarat: "John ii uraste pe cei doi caini ai lui Jen, asa cum a urat si catelul Jessicai Simpson (n.r. fosta sa prietena).".

Acesta este si motivul pentru care Aniston a fost nevoita sa isi lase acasa prietenii necuvantatori - Norman, o corcitura de Corgi cu terrier, si Dolly, un caine ciobanesc german -, in timpul turneului de promovare a celui mai recent film al sau, "Marley and Me".

Putem spune ca ostilitatile sunt deschise, din moment ce nici Norman, cainele preferat al actritei, rasfatat cu masaje saptamanale, nu il are foarte mult la suflet pe Mayer. Insa Aniston pune aceasta lipsa de afectiune din partea lui Norman pe seama unei "toane" de moment, ce va disparea odata ce John si catelul se vor cunoaste mai bine.

Chiar daca situatia este incordata, Mayer nu are alta solutie decat sa incerce sa se imprieteneasca cu Norman - asta daca vrea ca relatia cu Jennifer sa dureze...

Recent, actrita a marturisit ca numai gandul ca l-ar putea pierde pe Norman era sa ii provoace o cadere nervoasa: "Catelul meu are 13 ani, iar scenariul filmului 'Marley and Me' m-a facut sa ma gandesc si la posibilitatea de a-l pierde intr-o zi.
Au fost momente cand, pur si simplu, nu puteam sa citesc replicile, pentru ca nu pot accepta un asemenea gand.".

Ai nevoie de un sfat?

Intreaba pe

Afla ultimele noutati

Aboneaza-te la newsletter »
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod