Jamie Dornan nu va mai juca în filmele "Fifty Shades of Grey", din cauza soţiei

Jamie Dornan este nevoit să renunțe la rolul din următoarele filme ale seriei "Fifty Shades of Grey"


"Cincizeci de umbre ale lui Grey/ Fifty Shades of Grey", considerat "cel mai provocator film al ultimului deceniu" de presa americană, a fost interzis în China şi în alte ţări, chiar dacă scenele de sex care se regăsesc în cartea omonimă, scrisă de autoarea E.L. James, sunt "mai blânde" în adaptarea cinematografică, relatează agenția Mediafax.

Lungmetrajul, lansat pe marile ecrane pe 13 februarie, spune povestea unei relaţii erotice dintre un om de afaceri înstărit şi o tânără studentă şi include scene de sex şi practici sado-masochiste.

Jamie nu consideră că prestaţia lui actoricească a fost una proastă - în schimb, dă vina pe Dakota şi spune că i-a fost imposibil să interacţioneze cu easursa citată de revista NW
"Cincizeci de umbre ale lui Grey", regizat de Sam Taylor-Johnson, îi are în rolurile principale pe actorii Dakota Johnson şi Jamie Dornan şi era considerat unul dintre cele mai aşteptate filme ale anului 2015.
Până la ora publicării acestor informaţii, pelicula a generat deja încasări de peste 409,6 milioane de dolari pe plan mondial.

Acţiunea romanelor din seria "Fifty Shades", volume ce au fost traduse în peste 40 de ţări, inclusiv în România, la Editura Trei, se pretează polemicilor. Inspirate iniţial din una dintre cele mai în vogă idile în rândul adolescenţilor din ultimul deceniu, cea dintre personajele Edward şi Bella din franciza "Twilight", cărţile romancierei E. L. James iau o cu totul altă turnură. În Seattle, Anastasia Steele, o studentă în vârstă de 22 de ani şi încă virgină, cedează în faţa şarmului şi a practicilor sadomasochiste ale miliardarului Christian Grey.

Graniţa dintre erotic şi pornografic a devenit centrul unor polemici intense dincolo de Atlantic, unde vânzările au explodat.
Volumele din trilogie au fost cenzurate în bibliotecile din comitatul Brevard din statul american Florida, din cauza conţinutului lor considerat inacceptabil. Alţii vorbesc însă despre apariţia unui nou gen literar, "mummy porn", destinat menajerelor în vârstă de până la 50 de ani, aflate în căutarea unei soluţii facile pentru a-şi condimenta căsniciile, notează Mediafax.

E. L. James, o fostă producătoare de televiziune al cărei nume real este Erika Leonard, autoarea romanelor din trilogia erotică "50 Shades of Grey", a ocupat în urmă cu doi ani primul loc în topul Forbes al celor mai bine plătiţi scriitori din lume, cu venituri de 95 de milioane de dolari, obţinute în perioada iunie 2012 - iunie 2013.

 

Cumpără bilete la acest film și asigură-ți locul în sală!


Foto: Hepta

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod