Iuliana Tudor, gazda pentru presedinti

Facebook Twitter Comenteaza
Iuliana Tudor, gazda pentru presedinti

Iuliana Tudor, gazda emisiunii "O data-n viata" de la TVR 1, se va afla in postura de prezentatoare a unui eveniment special, prilejuit de Summitul NATO de la Bucuresti. Organizat de Ministerul de Externe, in colaborare cu Ministerul Culturii si Cultelor, sub patronajul Senatului Romaniei, spectacolul este singurul eveniment artistic la care vor participa toti presedintii aflati aceste zile in Romania.

Evenimentul se va desfasura pe 3 aprilie, la Teatrul National.Cei care vor sustine acest spectacol sunt membrii Ansamblului "Junii Sibiului", cel mai bun ansamblu din Romania, alaturi de instrumentisti celebri precum Dumitru Zamfira, Dalila Cernatescu, Adrian Neamtu.

Evenimentul se doreste a fi si o prezentare a regiunilor Romaniei, prin imagini, dansuri si muzica instrumentala traditionala.

Vedeta TVR a fost invitata de reprezentanti ai Ministerului de Externe sa participe, in calitate de amfitrion al spectacolului, la aceasta manifestare, ea fiind, de altfel, singura vedeta de televiziune solicitata pentru un eveniment din cadrul Summitului. "Este o onoare pentru mine ca am fost invitata sa fiu gazda acestui eveniment si sper din toata inima sa reusesc sa trec peste emotia gandului ca personalitati precum George W.

Bush, Vladimir Putin, Nicolas Sarkozy si toti ceilalti presedinti sunt in sala", a declarat Iuliana Tudor.


Ai nevoie de un sfat?

Intreaba pe

Afla ultimele noutati

Aboneaza-te la newsletter »
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod