Iulia Albu o atacă pe Andreea Raicu

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
17 Aprilie 2014
Fashion editorul a postat pe Facebook un comentariu dur la adresa vedetei TV. Iulia a criticat ținutele pe care Andreea le-a purtat recent la două evenimente mondene.

În spatele acestor atacuri se ascunde, însă, nemulțumirea Iuliei pentru că atât Dana Rogoz cât și Andreea Raicu publică pe bloguri și pe rețelele de socializare opinii despre modă.

"ȘOC! Încă una care se culcă cititoare de prompter și se trezește designer! Zic să se ia de mână cu Dana Rogoz, altă <<capacitate>> în modă... Hai, nu, pe bune? :)))))))))))))))))))))))))))) Hai, nu zău, măi Andreea?", a fost prima postare a Iuliei.După câteva ore, Iulia a scris un alt comentariu, criticând o altă fotografie a Andreei. "O imagine cât 1.000 de cuvinte... printre ele: lipsa de stil, canapea și...".

 

Foto: Mediafax

 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • kiki pe 17 Apr 2014, 16:34
    adevar dureros

    Nu sunt o fana a ex-madamei Albu,nu stiu daca e angajata cuiva sa fie 'fashion editor' sau doar se baga singura in seama si isi da cu parerea,DAR are dreptate ! Chiar daca in ziua de azi poti face orice se cumpara cu bani,sex sau relatii, as zice sa nu mai acceptam ! Avem nevoie de PROFESIONISTI in toate domeniile,de oameni care STIU,nu care BAJBAIE sau COPIAZA

    6
    3

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod