Iulia Albu îşi desfiinţează fostul soţ. Ce îi reproşează?

5 August 2015
Iulia Albu este foarte supărată pe zvonurile potrivit cărora ar fi susţinută financiar de fostul său soţ, designerul de pantofi Mihai Albu.
Realizatoarea rubricii de modă “WOW sau Bau Bau” de la Kanal D a ţinut să clarifice situaţia, făcând declaraţii pe tema acestui subiect delicat.

Iulia susţine că nu primeşte niciun ajutor financiar din partea creatorului de pantofi, lăsând să se înţeleagă faptul că pensia alimentară pe care acesta o plăteşte pentru fiica lor, Mikaela, este insuficientă. Cei doi au divorţat la notar în anul 2013, iar înţelegerea dintre ei a fost ca Mihai să plătească lunar 1000 de lei, sumă despre care Iulia spune că nu i-ar ajunge nici să plătească o bonă.

"Este adevărat că pensia alimentară pe care am acceptat-o de la fostul meu soţ pentru Mikaela, fără niciun fel de discuţii, deoarece mi-am dorit ca copilul meu să nu fie expus nici direct, nici indirect unui proces în instanţă, este în cuantum de 1000 ron lunar.
Aceasta este suma pe care tatăl ei a considerat că şi-o poate permite pentru a ajuta la creşterea micuţei. În România există şi pensii alimentare mult mai mici, aşa cum există şi pensii alimentare mult mai mari.
Faptul este oricum irelevant având în vedere că o bonă percepe lunar un onorariu mai mare decât acest cuantum, asta pe lângă alte cheltuieli cum ar fi urmarea unui sport, weekend-uri în afara oraşului şi alte cheltuieli până la urmă normale. Nu am depins însă niciodată de această pensie pentru a-i asigura copilului tot ce are nevoie întrucât contractele pe care le-am avut au fost întotdeauna mai mult decât suficiente atât pentru a-i asigura Mikaelei un trai frumos, cât şi pentru a satisface micile mele extravaganţe"
, a declarat Iulia Albu pentru WOWbiz.ro

Vedeta se mai arată nemulţumită de faptul că tatăl fetiţei sale nu şi-a manifestat dorinţa de a o duce pe cea mică într-o vacanţă.

"Momentan, Mikaela şi cu mine planificăm o vacanţă de o săptămână pe care o vom petrece cel mai probabil în afara ţării şi, pentru a fi cât se poate de clară, subliniez faptul că fostul meu soţ nu şi-a manifestat în niciun fel dorinţa de a o lua pe Mikaela în vreo vacanţă, aşa cum s-a speculat, deşi nu aş fi avut absolut nimic împotrivă ca Mikaela să petreacă timp cu tatăl ei natural.
Situaţia financiară a lui Mihai Albu nu mă interesează atâta timp cât deţin fonduri suficiente pentru a nu-i lipsi nimic micuţei mele Mikaela.
Există un singur bărbat la care apelez atunci când am nevoie de un mic ajutor financiar, însă acel bărbat nu este Mihai Albu. Este tatăl meu
”, a adăugat Iulia.
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Bogdan pe 5 Aug 2015, 16:21
    Se baga in seama

    Nu m-as fi asteptat de la Iulia sa faca asa niste declaratii demne mai degraba de Bahmuteanca sau alta haules-baules (adica nu ALBU). O atitudine demna ar fi fost renuntarea la pensia lui Mihai, asa ar face o "doamna" care are resurse. Dar doamnele sunt la fel de des intalnite in secolul asta precum fecioarele la 30 de ani. Probabil ca vrea doar sa iasa putin din conul de umbra sau o fi stat prea mult la soare.

    2
    1

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod