Interpretii Alin Vaduva si Florentina intra in concurs la Cerbul de Aur 2008

Facebook Twitter Comenteaza
Ca urmare a retragerii din concurs a trupei Provincialii si a interpretei Lena Grach, din Rusia, interpretii Alin Vaduva si Florentina vor concura pe scena Festivalului International Cerbul de  Aur, reprezentand Romania. Organizatorii festivalului au hotarat ca locurile ramase libere in concurs prin retragerea celor doi participanti sa fie ocupate de concurentii romani clasati pe urmatoarele locuri in finala selectiei nationale pentru Cerbul de Aur, si anume Alin Vaduva si Florentina.

Managementul trupei Provincialii a anuntat retragerea artistilor din concurs, motivand decizia prin unele nemultumiri legate de ordinea in concurs a trupei.
Artista din Rusia a fost nevoita sa se retraga din cauza ca nu a reusit sa obtina la timp toate actele necesare calatoriei in Romania pentru a participa la Cerbul de Aur 2008.

Asadar, pe scena Festivalului International Cerbul de Aur 2008 se vor afla 24 de concurenti din strainatate si sase din Romania: 3Nity (Franta), Alexa (Moldova), Alexander Prosek (Germania), Alexandra & Konstantin (Belarus), Biondo (Suedia), Biu Marquetti (Cuba), Chen Luhong (China), Crash! (Norvegia), Deniz (Turcia), En Yang (China), Josefin (Suedia), Krikka Reggae (Italia), Viktoria Linskaya (Rusia), Maya (Slovenia), Millenium (Moldova), Miodio (San Marino), Nevena (Bulgaria), Nicolas Cantoro (Argentina), Nicole Jane (Marea Britanie), Priscilla (Malta), Sabine Berezina (Letonia), Sarah Reeve (Australia), Olia Tira (Moldova), Tami & Nir (Israel), Tony Poptamas & Desperado feat.
Alexandra Ungureanu (Romania), Razvan Krivach (Romania), Dragos Chircu (Romania), Annamari Dancs (Romania), Alin Vaduva (Romania), Florentina (Romania).

Ai nevoie de un sfat?

Intreaba pe

Afla ultimele noutati

Aboneaza-te la newsletter »
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod