Inna vrea să înoate cu delfinii

Cântăreața a declarat la ProFM că îşi doreşte să aibă mai mult timp liber, pentru a se relaxa, la Sinaia, dar şi pentru a-şi îndeplini un vis mai vechi, acela de a înota cu delfinii.

Aflată de trei zile în România, Inna a susţinut în premieră la ProFM un concert cuplat la suflet. ProFM Live Session cu Inna a fost un succes, astfel că ascultătorii ProFM şi abonaţii Voyo au putut auzi, respectiv urmări live, într-o variantă cu totul diferită, piesele "INNdiA", "Tu şi Eu", "Oare", "J'adore", pe care cântăreaţa le-a interpetat la ProFM.

În pauzele dintre melodii, Dj-ii ProFM GreeG şi Onuc au intervievat-o pe Apostoleanu Elena Alexandra, după cum s-a prezentat chiar ea, spunând că pentru prietenii apropiaţi este "Alexandra, iar pentru ceilalţi… prieteni este Inna", relatează Mediafax.

Artista al cărei program îi permite să stea în ţară aproximativ patru zile o dată la două săptămâni, a declarat că cel mai dor îi este de plăcinta cu brânză şi stafide făcută de mama ei, dar şi de căţelul ei, Bobo.

Deşi au încercat să afle amănunte din viaţa sa privată, Inna nu a dat detalii, spunând că acum viaţa ei înseamnă muzica şi cariera, mai ales că mai are multe de făcut.

"Până acum am atins doar 20% din ce mi-am propus să fac şi mai am restul de 80%, printre care să scot o piesă care să fie pe locul I peste tot, ceva mai sus decât «Hot». Mai am de lucrat la imaginea mea şi de asemenea să mă perfecţionez. Uite, de exemplu, acum am început să fiu şi compozitoare", spune artista.

Cât despre drumul parcurs până în acest moment şi despre concertele care nu încetează să o uimească şi pe ea datorită numărului mare de fani care vin să o asculte, Inna a precizat că cel mai impresionată a fost la Amsterdam, unde a cântat în faţa a 300.000 de oameni, dar şi în Mexic şi la Los Angeles, unde de asemenea "a fost o nebunie".

Legat de lucrurile pe care îşi doreşte foarte mult să le facă şi nu a apucat până acum ar fi: "Să înot cu delfinii, aveam această ocazie din Dubai, însă timpul foarte scurt nu mi-a permis şi acest lucru.
Îmi doresc să ajung la Sinaia, este locul unde mă relaxez şi unde mergeam destul de des, dar, la fel, nu am mai fost de ceva vreme. Şi de asemenea îmi e foarte dor de vecinii mei din Neptun şi îmi doresc să îi văd cât mai repede".


La finalul emisiunii, GreeG şi Onuc i-au făcut cadou o păpuşă îmbrăcată în port popular românesc care semănă cu cântăreaţa.

 

Foto: Mediafax

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod