Inedit! Iată ce cadou au pregătit membrii trupei Zero pentru femeile din România! VIDEO

Membrii trupei Zero dovedesc încă o dată că sunt unii din cei mai buni profesionişti în spectacole live. Cei patru artişti au înregistrat în perioada 1-8 martie opt piese de dragoste pe care le dedică tuturor femeilor din România.

Membrii trupei Zero dovedesc încă o dată că sunt unii din cei mai buni profesionişti în spectacole live. Cei patru artişti au înregistrat în perioada 1-8 martie opt piese de dragoste pe care le dedică tuturor femeilor din România.

Laur, Alex, Papu şi Vlad au stat o noapte întreagă în Cinema Pub şi au interpretat opt piese, live, atât melodii proprii, cât şi piese internaţionale, în varianţă proprie. Fiecare artist şi-a demonstrat măiestria, ori prin voce, ori prin mânuirea instrumentelor în care s-au specializat.

Cele opt prestaţii au fost filmate şi montate de regizorul Alex Ceauşu, cel responsabil pentru o mare parte din videoclipurile muzicale din România.

Rezultatul este o premieră pentru industria muzicală din România. Nicio altă trupă nu a mai cântat live şi a înregistrat, direct, fără şlefuiri în studio, piese româneşti şi străine cu scopul de a le urca pe Youtube şi a le dedica astfel tuturor femeilor din România.
Este o performanţă pe care au realizat-o cei patru membri ai trupei Zero şi reprezintă doar începutul la ceea ce va urma: o serie de colaborări cu alţi artişti în dorinţa de a oferi permanent prestaţii live de calitate.

În această seară, artiştii vor suţine un concert special în Cinema Pub, localul pe care Alex Piscunov şi regizorul Alex Ceauşu l-au inaugurat în urmă cu două luni în prezenţa multor vedete.


La evenimentul de 8 martie, cei patru artişti le vor aduce în public pe cele mai importante femei din viaţa lor: mamele şi iubitele lor. Concertul pe care îl vor susţine în această seară va include în mare parte piese de dragoste dedicate fanelor lor, melodii proprii sau coveruri internaţionale.

“Am pregătit un program special, cu piese de dragoste pentru că, din experienţă, ştim că sunt cele mai cerute de fanele noastre. Vom cânta atât piese internaţionale celebre, cât şi piese proprii.
Printre acestea şi <<Îngerul Meu>>.  Din păcate, Dan Bittman nu va fi alături de noi pentru a o cânta în duet cu el, întrucât Holograf cântă în Tribute, însă Laur, solistul trupei, îl va înlocui cu brio. Pentru toate doamnele şi domnişoarele care ajung mâine seară în Cinema Pub am pregătit surprize-suprinze”
, declară Alex Piscunov, toboşarul trupei Zero.

Cinema Pub este un local în stilul anilor 1930, situat pe Calea Moşilor 100, Bucureşti, unde frecvent au loc concerte live şi spectacole de stand-up comedy.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod