Incepe competitia "Magic Taxi"

Facebook Twitter Comenteaza
Incepe competitia

A inceput numaratoarea inversa pana la startul reality show-ului "Magic Taxi". Astfel, in urmatoarele doua saptamani, o comisie de jurizare, formata din cei care au selectat concurentii la preselectie, va trebui sa aleaga, din cei 31 de concurenti, pe cei 16 care vor ramane in competitie.

Zilnic, membrii juriului trebuie sa elimine cate o persoana din concurs. In evaluarea concurentilor, juriul va tine cont de personalitatea fiecaruia, de dorinta de a participa la acest proiect si de initiativele de care au dat dovada in rezolvarea cazurilor sociale, prezentate in timpul preselectiilor.

"Concurentii s-au dovedit a fi foarte puternici si m-au impresionat ideile lor si dorinta unora dintre ei de a-i ajuta pe cei aflati in impas.
Cred ca aceste doua saptamani de eliminari vor fi foarte grele, insa sunt convinsa ca juriul va face cele mai bune alegeri", a declarat Ilinca Vandici, prezentatoarea competitiei "Magic Taxi".

La intrarea in casa "Magic Taxi", in care vor convietui, concurentii primesc cate 20.000 lei, din care vor putea dona diverse sume persoanelor cu cele mai impresionante povesti. In fiecare saptamana, un concurent va fi eliminat. Suma pe care o acumulase acesta pana in acel moment va fi impartita participantilor ramasi in joc.
Ultimul concurent ramas in competitie poate pastra banii stransi pana atunci.

Ai nevoie de un sfat?

Intreaba pe

Afla ultimele noutati

Aboneaza-te la newsletter »
 

Comentarii (3)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • oana pe 21 Aug 2008, 18:50
    mg

    cine credeti k va castiga concursul?

    0
    0

  • marcy pe 15 Iul 2008, 11:27
    critica

    daniela aia zici k este o maimuta miscatoare si se potriveste de minune cu carol ,urangutan ca e asa de gras de nici nu poate sa se miste.raluk e o fata frumoasa si sper sa treaca de starea pe care o are si sa castige asi dori din tot sufletu si raul e tot urangutan si jeny tot cimpanzeu plangacios.sabina esti uratik dar mai desteapta decat cele doua maimute

    0
    0

  • danny pe 4 Iul 2008, 19:46
    magic taxi

    ati vazut ce ziceau pe http://norapentrumamakanald.ro/forum/magic-taxi-forum-discutii-generale-t131.html

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod