In Herastrau a fost inaugurata Aleea "Michael Jackson"

30 August 2009
Facebook Twitter Comenteaza
In Herastrau a fost inaugurata Aleea

Aleea "Michael Jackson", numita astfel in memoria regretatului artist, a fost inaugurata sambata, in ziua in care acesta ar fi implinit 51 de ani, in parcul Herastrau, in prezenta primarului Capitalei, Sorin Oprescu, si a circa 500 de fani care s-au adunat pentru a-i aduce un omagiu cantaretului, potrivit Mediafax.

O placa comemorativa a fost dezvelita pentru a inaugura aleea din parcul bucurestean, intr-o ceremonie organizata la intrarea Arcul de Triumf, la care a participat primarul Capitalei.

Pe un ecran special amplasat in parc au fost difuzate imagini din concertul sustinut de Michael Jackson in Bucuresti, in 1992, precum si videoclipuri ale megastarului.

Evenimentul este urmarea unei campanii initiate de ProFM, pe 6 iulie, pentru ca o alee din parcul Herastrau din Bucuresti sa primeasca numele starului. Timp de aproximativ o luna, fanii lui Michael Jackson au intrat pe www.profm.ro si au semnat petitia "Michael's Way". S-au strans 19.000 de adeziuni care au ajuns pe masa primarului general al Municipiului Bucuresti. Sorin Oprescu a fost de acord cu denumirea unei alei din Herastrau dupa numele regelui muzicii pop.

Ai nevoie de un sfat?

Intreaba pe

Afla ultimele noutati

Aboneaza-te la newsletter »
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod