Huidu a revenit la "Cronica Cârcotașilor"

de Daniel Dumitrescu, 28 Martie 2013

Fostul realizator TV a apărut miercuri seară, dar şi acum trei săptămâni, în cadrul emisiunii care l-a consacrat, deși anunţase că se retrage din viaţa publică.
După ce a provocat un grav accident rutier, pe 16 octombrie 2011, la Timișul de Sus, tragedie în care şi-au pierdut viaţa trei persoane, Huidu a declarat pe 24 octombrie 2011 că se retrage din viaţa publică și de la pupitrul emisiunii care l-a făcut celebru.

"Nu voi mai apărea în prim plan la Cronică şi asta din respect pentru victimele cumplitului accident. Nu am susţinut niciodată că sunt fără pată, dar reacţia unor colegi de presă m-a lăsat fără grai. Vă rog să înţelegeţi că Şerban Huidu nu se agaţă de statutul de persoană publică şi că niciodată nu a făcut acest lucru", a scris atunci el pe blogul personal.

Cu toate acestea, la un an şi jumătate distanţă, Huidu – condamnat de instanţă la patru ani cu suspendare – a uitat angajamentul făcut şi a apărut din nou pe sticlă, tot în cadrul "Cronicii", scrie wowbiz.ro.

Cu trei săptămâni în urmă, Șerban Huidu a apărut în cadru timp de câteva secunde, zâmbind la cameră, iar miecuri seară a repetat "isprava", tot pentru câteva momente, notează site-ul citat.


Foto: Mediafax

Recomandă acest articol:

Facebook Twitter gplus

Dacă ţi-a plăcut acest articol, te așteptăm și pe pagina noastră de Facebook!

 

Comentarii (3)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

 • Alina pe 3 Apr 2013, 18:30
  Pentru Madalina

  Ai dreptate si tu in ceea ce afirmi, dar judecand lucrurile " la rece ", el a comis-o rau de tot. Nu ar fi fost cazul ca el sa reapara pe sticla, deoarece a omorat 3 persoane. Din datorie morala sa spunem, meseria lui ar trebui sa o savarseasca in spatele ecranului. Iar daca ar fi sa mai fim si corecti, el nu si-a ispasit pedeapsa, el cu ce a platit pentru ce a facut? "Cronica Carcotasilor" este o emisiune de divertisment, cu siguranta multi oameni il blameaza si vor schimba canalul foarte usor. Huidu...nu mai poate avea haz.

  1
  0

 • madalina pe 3 Apr 2013, 15:17
  de ce aruncati cu pietre?

  chiar fara de niciun pacat sunteti? sau se considera pacat numai au fost oameni care au disparut in urma accidentului? i se poate intampla oricui, chiar si tie. chiar suntem atat de incuiati?

  0
  0

 • ion marina pe 31 Mar 2013, 21:52
  huiditi-l pe huidu!

  nesimtit! vagabond-asul soselelor-totul i se cuvine-nu?

  0
  0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod