Hugh Jackman, prezentatorul celei de-a 81-a editii a Premiilor Oscar

21 Ianuarie 2009
Facebook Twitter Comenteaza
Hugh Jackman, prezentatorul celei de-a 81-a editii a Premiilor Oscar

Actorul Hugh Jackman va prezenta festivitatea de decernare a Premiilor Oscar 2009, anunta site-ul Academiei Americane de Film, oscars.org. Este pentru prima oara cand starul se va afla pe scena Oscarurilor in calitate de prezentator, desi, anterior, a jucat acest rol in cadrul altor festivitati de premiere.

Producatorul Laurence Mark si producatorul executiv Bill Condon au declarat: "Hugh Jackman este un entertainer desavarsit si un actor recunoscut la nivel international. De asemenea, este stilat, elegant si stie sa se ridice la nivelul ocaziei.
Hugh este alegerea ideala pentru a gazdui aceasta celebrare a filmelor anului - si, cu siguranta, se va simti bine facand asta.".


Australianul Hugh Jackman, care poate fi vazut in prezent pe marile ecrane din Romania in filmul "Australia", regizat de Baz Luhrmann, isi va relua rolul Wolverine, personaj principal, in productia cinematografica "X-Men Origins: Wolverine". Acesta este unul dintre personajele preferate de public din trilogia "X-Men", care s-a bucurat de un extraordinar succes la box office.

Ai nevoie de un sfat?

Intreaba pe

Afla ultimele noutati

Aboneaza-te la newsletter »
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod