Hugh Jackman n-are voie să joace cu Angelina Jolie

Hugh Jackman şi Deborra-Lee Furness sunt împreună de 19 ani


"Deb a avut o regulă: să nu stăm despărţiţi mai mult de două săptămâni", a explicat Jackman, precizând că a învăţat, încă de la începutul relaţiei, să spună "da" la tot ceea ce soţia sa îl roagă.

Hugh Jackman, câştigător al unui premiu Tony pentru rolul din "The Boy From Oz", are reputaţia unui actor talentat, care a fost distribuit în filme de acţiune, precum "Cod de acces: Swordfish", franciza "X-Men" - pentru care a obţinut un premiu Saturn, în 2001 - şi "Van Helsing", şi romantice - "Australia" (2008), notează Mediafax.

Actorul a mai putut fi văzut în filme precum "Prestigiul", "Fântâna", "Bomba zilei/ Scoop" şi în filmele din franciza "Wolverine".

Născut la Sydney, Hugh Jackman a debutat ca actor într-un serial de televiziune australian, în 1994. În 2008, Hugh Jackman a fost desemnat de revista People cel mai sexy bărbat în viaţă, iar, în 2009, a prezentat gala premiilor Oscar.

Pentru interpretarea din "Mizerabilii" (2012), Jackman a fost nominalizat la premiile Oscar şi BAFTA şi recompensat cu un Glob de Aur pentru cel mai bun rol principal masculin.


Foto: AFP/Mediafax

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod