«Hienă» de la Animal X va fi din nou tătic după ce soţia a pierdut o sarcină

După ce în iunie soţia lui pierdea o sarcină, artistul este din nou fericit. El a anunţat că va mai avea un copil.
Şerban şi Roxana îşi doreau mult un frăţior sau o surioară pentru băieţelul lor, Tudor (4 ani). Speranţele lor au fost însă înăbuşite în primăvară, când soţia artistului a pierdut sarcina. Acum, visul lor e din nou aproape de împlinire. Şerban Copoţ (34 de ani) şi Roxana, femeia care îi e alături de 10 ani şi pe care a luat-o de soţie în primăvară, vor avea din nou un copil.


"Hienă" a dat vestea cea mare pe blogul său: "După ce Roxana a pierdut sarcina, la sfârșitul primăverii, am devenit superstițios, mai ales că eu eram cel care sună și trâmbița până atunci, împărtășind cu cei din jur tot ce se întâmplă în viață noastră. Mă simțeam atunci de parcă purtăm o vina pe umeri tocmai din această cauza. În ziua în care am aflat că a pierdut sarcina eu urma să sar de la 10 metri în bazin, pentru emisiunea Splash!, de la Antena 1.
Numai eu știam ce se întâmplă în sufletul meu"
, a povestit el.

"Roxana este deja în luna a cincea de sarcină, iar Tedi vorbește în fiecare seară la buricul mamei cu frățiorul lui. Ne spune că de-abia așteaptă să vina pe lume că să aibă grijă de el. Are o grămadă de jucării pe care vrea să i le dăruiască și să îl învețe să se joace cu ele.
Eu sunt absolut topit după el când îl văd așa grijuliu și gata să împartă cu frățiorul lui"
, a mai scris Serban.

"Ne doream foarte mult ca Tedi (n.r.-aşa e alintat băieţelul lor) să aibă un frăţior sau o surioară. Astă vară, mai exact in iunie, Roxana a pierdut o sarcină, lucru care ne-a descumpănit cumplit, dar nu ne-a făcut să renunţăm. Şi uite că Dumnezeu ne-a ajutat.
E evident că am devenit superstiţioşi şi nu am mai anunţat pe absolut nimeni, până în momentul în care sarcina a trecut în luna a patra"
, a declarat Şerban pentru ziarul Click!.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod