Heath Ledger, castigator la Premiile Sindicatului Actorilor Americani

26 Ianuarie 2009
Facebook Twitter Comenteaza
Heath Ledger, castigator la Premiile Sindicatului Actorilor Americani

Duminica, 25 ianuarie, regretatul actor Heath Ledger a obtinut un nou trofeu, post-mortem, la festivitatea de decernare a Premiilor Sindicatului Actorilor Americani (Screen Actors Guild Awards - SAG) - Ledger a fost ales Cel mai bun actor intr-un rol secundar, gratie interpretarii sale de exceptie din filmul "The Dark Knight" ("Cavalerul Negru"), un adevarat succes la box office-ul anului trecut.

Pe 11 ianuarie, actorul a primit si un Glob de Aur, la aceeasi categorie, devenind astfel favorit pentru castigarea Oscarului de anul acesta.


Kate Winslet si-a imbogatit palmaresul cu un nou trofeu - vedeta a fost aleasa de Sindicatul Actorilor Americani Cea mai buna actrita in rol secundar, pentru rolul Hanna Schmitz din filmul "The Reader". Winslet a fost nominalizata si la categoria Cea mai buna actrita, pentru interpretarea sa din pelicula "Revolutionary Road", insa premiul i-a revenit lui Meryl Streep, pentru rolul din filmul "Doubt".

Cel mai bun actor a fost ales Sean Penn, pentru rolul sau din productia cinematografica "Milk".

Filmul "The Curious Case of Benjamin Button", desemnat anterior unul dintre favoritii la Oscar, datorita celor 13 nominalizari primite, a trecut neobservat la Premiile SAG de duminica - pelicula nu a primit nicio distinctie.

Ai nevoie de un sfat?

Intreaba pe

Afla ultimele noutati

Aboneaza-te la newsletter »
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod