"Grigore Lese si Ultimii Rapsozi", in direct la TVR Cultural

19 Decembrie 2008
Facebook Twitter Comenteaza


Grigore Lese si invitatii sai vor sustine un concert de gala extraordinar, transmis intergal, in direct si in exclusivitate pe TVR Cultural. Acest eveniment va reuni interpreti ai folclorului autentic, oameni din toate colturile tarii; ei sunt prea putin vestitii rapsozi ai satelor, cei care conserva involuntar, muzica autentica a folclorului romanesc.

Acest demers a TVR Cultural este sustinut nu numai prin transmisiunea concertului de la Ateneul Roman din 21 decembrie, dar si prin programarea, a doua zi, a unei dezbateri.
Astfel, editia din 22 decembrie a emisiunii "Cultura fierbinte" este conceputa ca un post-scriptum la concertul pe care Grigore Lese si participantii la programul "Ultimii rapsozi" il sustin la Ateneul Roman. Reintoarcerea la traditii si recuperarea spiritului taranesc autentic, sunt doar cateva teme pe care moderatorul Marian Voicu si invitatii sai - Grigore Lese si unul dintre protagonistii concertului de la Ateneu - le discuta luni seara, de la ora 20.00, la TVR Cultural.

Ai nevoie de un sfat?

Intreaba pe

Afla ultimele noutati

Aboneaza-te la newsletter »
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod