Greu de oprit: După recuperarea miraculoasă, Gabriel Cotabiță revine la viaţa obişnuită

Cotabiţă a ieşit la cumpărături, însoţit de fiica lui, Aela


Pe 8 mai, Gabriel Cotabiţă a suferit un stop cardiorespirator în sala de sport a unui hotel din Capitală. Medicii sosiți la fața locului l-au resuscitat și l-au transportat la Spitalul Floreasca în stare critică. Deşi pronosticurile medicilor au fost foarte rezervate, iar artistul nu dădea semne că se va trezi din comă, după trei săptămâni acesta şi-a revenit. Cotabiţă a reușit să respire singur, a început treptat să mănânce și să se ridice din pat.



El a fost apoi transferat la clinica specializată din cadrul Spitalului Elias, unde a făcut zilnic diverse proceduri: kinetoterapie, fizioterapie, acupunctură, chiar și logopedie. Cu două săptămâni înainte de a fi externat, artistul a fost supus unei intervenții la Spitalul Floreasca, prin care i s-a montat un defibrilator cardiac automat.

El va purta toată viața acest dispozitiv medical, pentru a preveni un infarct. Bateriile unui astfel de defibrilator rezistă până la șase ani, iar schimbarea lor se face printr-o operațiune foarte simplă, relatează Click!.

După 69 de zile de spitalizare, artistul s-a întors acasă şi continuă recuperarea.


Foto: Click!

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod