Gradinita Emerald iti educa prichindelul intr-o lume de basm

7 Martie 2011
Facebook Twitter Comenteaza
Gradinita Emerald iti educa prichindelul intr-o lume de basm

Copilul tau invata calatorind cu Corabia Piratilor sau inconjurati de lumea si personajele din Cartea Junglei la Gradinita Emerald.

Gradinita Emerald ofera un concept educational unic, fiecare sala de grupa fiind decorata diferit, respectand o tematica desprinsa din lumea povestilor. Astfel, decorul este integrat in procesul educational, transformand timpul petrecut la gradinita intr-o experienta greu de uitat.

La gradinita Emerald, copiii invata jucandu-se, intr-o atmosfera calda, sigura, inconjurati si rasfatati de grija unui personaj calificat, mereu la curent cu cele mai noi metodologii de predare prescolara.

Pentru detalii si oferta educationala contacteaza 031 43 59 57 / 0726009145 / 0745 644 570 sau e-mail: contact@gradinitaemerald.ro

 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • carmen pe 9 Dec 2013, 13:01
    recomand

    Baietelul de 3 ani meu merge aici si noi suntem multumiti. Deja dupa 2 saptamani manca singur, iar la gradi mananca tot, ceea ce acasa nu se intampla. Mancarea f pregatita acolo, foarte sanatoasa si diversificata. Educatoarele fac f multe activitati cu ei! F multe poezii, cantecele, engleza nu mai zic! Au camere de supraveghere, iar comunicarea cu personalul e f buna. Eu sunt o mamica d-aia disperata si sunt educatoarea zilnic, iar miss Andreea imi raspunde mereu, amabila, ca intodeauna. Au si curte f mare cu loc de joaca frumos si dotat, au optionale interesante (inot!!!), iar ce e ok este ca copiii in grupa sunt maxim 14 si mereu e si o ingrijitoare langa educatoare. Iar pretul e mai mic decat pretul pietei... E o gradinita intima, ne cunoastem intre noi parintii, nu aducem copiii copti de bolnavi la gradi si consider ca e ceeea ce e mai bun pentru copilul meu in acest moment.

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod