Giulia Anghelescu, noua solista DJ Project

de Nicoleta Tarantus, 7 Octombrie 2009
Facebook Twitter Comenteaza
Giulia Anghelescu, noua solista DJ Project

Cu doi ani in urma, Giulia colabora cu DJ Project pentru piesa "Prima Noapte", iar incepand din aceasta luna, artista va face parte din proiectul DJ Project feat. Giulia si ii va insoti in concerte pe ceilalti doi membri, DJ Gino Manzotti si DJ Maxx.

"Sunt incantata sa fac parte din DJ Project. Este ceva de suflet pentru mine si stiu ca romanii de pretutindeni si nu numai sunt in asentimentul meu. M-am numarat printre fanii acestei trupe inca de la lansarea ei. Ma bucur sa lucrez cu doi dintre cei mai profesionisti producatori din industria muzicala romaneasca si sa contribui la unul dintre cele mai notorii si in acelasi timp indragite proiecte muzicale romanesti", spune Giulia.

"Mi-am dorit mereu sa colaboram. Giulia este un artist complet, in adevaratul sens al cuvantului. Aveam nevoie de o persoana cu experienta. Ii apreciam atat calitatile artistice, cat si prezenta scenica. Ea reprezinta alegerea potrivita pentru DJ Project si am simtit compatibilitatea noastra muzicala inca din momentul in care am cantat impreuna piesa 'Prima Noapte'", a declarat Gino Manzotti.

Peste cateva luni, Gino Manzotti si Maxx vor sarbatori, impreuna cu Giulia, 10 ani de cand proiectul DJ Project a luat fiinta.

Ai nevoie de un sfat?

Intreaba pe

Afla ultimele noutati

Aboneaza-te la newsletter »
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod