Gerard Butler este "Motivat sa ucida" si sa-si produca propriul film

9 Decembrie 2009
Facebook Twitter Comenteaza
Gerard Butler este

Aflat in premiera atat in ipostaza de actor cat si in cea de producator al filmului sau, Gerard Butler isi demonstreaza din nou talentul si puterea de concentrare, prezentand pe marile ecrane un senzational action thriller: Motivat sa ucida. Mult-asteptatul film cu Gerard Butler, Jamie Foxx, Viola Davis in rolurile principale, este adus in Romania de catre MediaPro Distribution, din 11 decembrie in cinematografele: CinemaPRO, Hollywood Multiplex, Movieplex, The Light, Cityplex (Bucuresti si Brasov), Cinema City (Cotroceni, Cluj, Timisoara, Pitesti), precum si in Cineplex Odeon (Cluj).

Intrebat de catre un reporter care dintre aspectele meseriei de producator i-a placut cel mai mult, Butler a declarat ca a fost extrem de entuziasmat de dezvoltarea scenariului: "Mi-a placut la nebunie sa am libertatea de a modifica un scenariu, de a renunta la un personaj sau din contra sa pot sa il accentuez cat de mult vreau eu.
De cate ori ma uit la 'Motivat sa ucida' tresar la anumite scene si stiu exact ce replica am modificat sau ce idee am avut. Am un sentiment de nedescris cand imi privesc filmul"
, continua el.

"Motivat sa ucida" spune intr-un mod original o poveste despre dreptate si razbunare, al carei personaj principal este chiar Butler. Clyde Shelton (Gerard Butler) este un inventator stralucit care duce o viata fericita alaturi de famile, pana in momentul in care asista neputincios la uciderea cu bestialitate a fiicei si sotiei sale, in propria sa casa.


Cei doi asasini sunt prinsi, iar tanarul procuror adjunct Nick Rice (Jamie Foxx) este fortat de seful sau sa accepte o intelegere cu unul dintre criminali. Acesta primeste o pedeapsa infima, in timp ce complicele sau este condamnat la moarte. Greseala este fatala, pentru ca Shelton porneste o cruciada sangeroasa impotriva sistemului. Imediat cum iese din inchisoare, dupa o sentinta de 10 ani, ucigasul care nu a platit pentru fapta sa este asasinat, Clyde Shelton recunoscandu-si crima fara nicio urma de regret.


Mai mult, el ii da un ultimatum procurorului: fie se indreapta carentele sistemului judiciar, fie toti cei implicati in procesul de acum 10 ani vor muri. Desi in inchisoare, el orchestreaza cu maiestrie cele mai spectaculoase asasinate, imposibil de anticipat sau prevenit de catre autoritati.

Ai nevoie de un sfat?

Intreaba pe

Afla ultimele noutati

Aboneaza-te la newsletter »
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod