Gary Oldman şi Alexandra Edenborough divorţează

Gary Oldman şi Alexandra Edenborough au fost căsătoriți timp de șapte ani. Ei nu au copii împreună


După ce a fost singur câţiva ani, actorul britanic părea să fie fericit în cel de-al patrulea mariaj al său, notează Mediafax. În februarie 2014, Oldman a recunoscut într-un interviu pentru ziarul britanic The Independent că viaţa de om căsătorit nu i se potrivea în tinereţe.

"Dar nu sunt mândru să spun asta. Am încercat de câteva ori, deci probabil că am învăţat ceva din primele trei.

Repetiţia e mama învăţăturii, nu aşa se spune? Nu mă mândresc că am ajuns la a patra căsnicie, dar asta e cea bună. Sper că e şi ultima", a spus Oldman în urmă cu aproape un an.

Gary Oldman a fost remarcat ca actor în urma prestaţiei sale din "Sid &Nancy" (1986), când a jucat rolul liderului trupei punk Sex Pistols, Syd Vicious. Actorul a mai interpretat roluri precum Lee Harvey Oswald, în "JFK", contele Dracula, în "Dracula", şi naşul lui Harry Potter, Sirius Black, în seria de filme realizate după cărţile scrise de J.
K. Rowling. De asemenea, Gary Oldman a jucat în trilogia "Batman" regizată de Christopher Nolan ("Batman: Începuturi", "Cavalerul negru" şi "Cavalerul negru: Legenda renaşte").

În ultimii ani, actorul britanic a putut fi văzut pe marile ecrane în filmele "Cartea lui Eli", "Harry Potter şi Talismanele Morţii: Partea a II-a" şi "Un spion care ştia prea multe". Deşi este cunoscut în industria cinematografică în special în calitate de actor, Gary Oldman s-a remarcat şi în calitate de regizor al filmului "Nil my Mouth" (1997), realizat pe baza unui scenariu propriu.


Foto: AFP/Mediafax

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod