"Gamer - Jocul Supravietuirii" este mai violent decat "300"

23 Septembrie 2009
Facebook Twitter Comenteaza


Intr-un interviu acordat unei reviste americane,  Gerard Butler a afirmat faptul ca filmul Gamer - Jocul Supravietuirii este cu mult mai violent decat proiectul sau anterior 300: ,,din perspectiva violentei, 300 va parea un film usurel. Gamer - Jocul Supravietuirii este extrem de dur si in paralel ilustreaza o poveste foarte interesanta.

Este cu siguranta un semnal de alarma pentru directia in care se indreapta evolutia tehnologiei moderne, entertainmentul si moralitatea. Eu vad cat de mult se coboara standardele in reality show-urile de acum, se cauta cat mai multe modalitati de a face oamenii sa se injoseasca, iar in film acesti oameni devin o parte a retelei de gaming, unde avatarele lor sunt de fapt fiinte reale.
Din moment ce moralitatea este un fel de mit, este ceva normal pentru ei sa ucida cu sange rece alti oameni in vazul intregii lumi. Totul s-a tranformat intr-o economie globala, intr-o retea mondiala de gaming."

Scris si regizat de catre Mark Neveldine si Brian Taylor, deveniti celebri pentru Crank, Gamer - Jocul Supravietuirii transpune conceptul de action thriller in dimensiunea virtuala. In urma succesului neasteptat al seriei Crank, cei doi si-au dorit sa realizeze un proiect de impact, sa creeze o poveste puternica transpusa prin personaje complexe.
Filmul reuneste trei realitati, fiecare dintre ele fiind realizata prin efecte speciale si vizuale diferite: Slayers reprezinta un joc sangeros, un adevarat camp de lupta global, Society este fetisul comunitatii pasionatilor de networking, iar a treia dimensiune este realitatea aflata dincolo de aceste bariere virtuale.

MediaPro Distribution te provoaca sa intri in cea mai riscanta aventura virtuala alaturi de Gerard Butler, in Gamer - Jocul Supravietuirii, din 25 septembrie pe marile ecrane din Romania.

Ai nevoie de un sfat?

Intreaba pe

Afla ultimele noutati

Aboneaza-te la newsletter »
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod