Gabriella Cilmi, la B'Estfest 2009

23 Aprilie 2009
Facebook Twitter Comenteaza
Gabriella Cilmi, la B'Estfest 2009

Artista de origine australiana Gabriella Cilmi va concerta in Bucuresti pe data de 3 iulie, in cadrul festivalului B'Estfest, alaturi de Orbital, Franz Ferdinand, Klaxons, Alternosfera si AB4.

Gabriella si-a lansat albumul de debut, "Lessons To Be Learned", la varsta de 17 ani. La scurt timp dupa aceea, single-ul "Sweet About Me" a urcat aproape 50 de pozitii in UK Singles Chart.

Timbrul aparte al solistei i-a adus acesteia aprecierea criticilor si a publicului, care au asemanat-o cu nume precum Amy Winehouse, Anastacia sau Macy Gray.
Gabriella a primit laude si din partea colegilor sai de breasla - cantareata a fost invitata de Sugababes, Nouvelle Vague si James Blunt in cadrul turneelor lor din Marea Britanie.

La inceputul acestui an, Gabriella Cilmi a sustinut un concert in deschiderea finalei mari a turneului de tenis Australian Open 2009, iar in martie a participat alaturi de Kylie Minogue si Kings of Leon la concertul caritabil Sound Relief in Melbourne, Australia, in fata a peste 80.000 de oameni.

Biletele pentru "Ziua Zero" si biletele de o zi (130 lei in perioada 20 aprilie - 30 iunie; 150 lei pe durata festivalului si la intrare), cele pentru Aftershock (100 lei si 150 lei, in functie de distanta fata de scena), precum si abonamentele pentru 2, 3 si 4 iulie (270 lei) sunt disponibile pe www.myticket.ro si in reteaua magazinelor Diverta.


Ai nevoie de un sfat?

Intreaba pe

Afla ultimele noutati

Aboneaza-te la newsletter »
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod