Gabriel Hennesey, Dana Tanase si Lena Criveanu sustin Fashion & Vintage Bazaar

Fashion & Vintage Bazaar, primul targ de moda din Brasov ce sustine designerii, creatorii si producatori autohtoni va avea loc in perioada 7–10 iunie in Piata Sfatului din centrul orasului.
Fashion & Vintage Bazaar, primul targ de moda din Brasov ce sustine designerii, creatorii si producatori autohtoni va avea loc in perioada 7-10 iunie in Piata Sfatului din centrul orasului.

In cadrul evenimentului, Lena Criveanu, cunoscutul designer roman ce si-a prezentat colectiile pe podiumurile din New York si Paris, va sustine sambata, incepand cu ora 17:00 workshopul “Romania – Masina de Cusut a Europei”. Participantele la targ au ocazia sa castige o sedinta foto profesionala realizata de cel mai cunoscut fotograf din Romania, Gabriel Hennesey.

Pe parcursul a 4 zile, Brasovul va fi o adevarata scena a modei romanesti. Zeci de creatori si producatori autohtoni vor prezenta la Fashion & Vintage Bazaar articole inedite realizate in atelierele proprii. Vizitatorii vor putea admira si cumpara colecții de designer, accesorii si bijuterii, cosmetice, food&treat bio, produse naturiste. Printre expozantii de la targ se numara: Lena Criveanu, Dana Tanase, Casa Verona – Colectia Magic Woman, Fix Fashion Brasov, Lehel Elit Fashion, Katty Ailisiei. In plus, mai multi tineri designeri brasoveni vor fi prezenti la targ si vor incerca sa impresioneze publicul cu viziunile si creatiile lor.

Orele de desfasurare ale Fashion & Vintage Bazaar sunt 12:00 – 21:00. Joi si vineri, 7 si 8 iunie, intre orele 12:00 si 15:00, intrarea va fi gratuita pentru toti vizitatorii.

Evenimentul din Brasov este primul targ al Caravanei Fashion & Vintage Bazaar. Caravana se desfasoara in cele mai mari orase ale tarii si promoveaza creatorii și producatorii autohtoni. Evenimentul oferă posibilitatea de a vedea articole inedite românești într-un tur de forță de 4 sau 5 zile într-o selecție riguros facută.

Vizitatoarele Fashion & Vintage Bazaar vor avea parte si de o serie de surprize inedite: echipa de stilisti de la AVON va organiza sesiuni de make up gratuit, iar specialistii Adi Studio vor oferi sedinte spectaculoase de hairstyling gratuit. Totodata, toti vizitatorii vor putea participa la tombola ce le va da posibilitatea de a castiga premii de la parteneri si vouchere de cumparaturi.

Surprizele nu se incheie aici! Prima editie a Fashion & Vintage Bazaar le adduce vizitatoarelor posibilitatea de a castiga marele premiu: o sedinta foto profesionala cu unul dintre cei mai cunoscuti fotografi de moda din Romania: Gabriel Hennesey. Pentru a se inscrie in concurs ele vor trebui sa se fotografieze la fotocorner-ul special amenajat. Toate fotografiile vor fi postate pe pagina de Facebook a targului si vor porni intr-o cursa pentru likeuri. Persoana care va strange cele mai multe reactii online va fi declarata castigatoare.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod