Gabriel Cotabiță ignoră gerul și încinge clubul Tribute cu un super concert VH2!

Cântărețul va susține joi seară, alături de trupa VH2, un super recital în renumitul Club Tribute din București.

Cântărețul va susține joi seară, alături de trupa VH2, un super recital în renumitul Club Tribute din București.

Artistul ignoră temperaturile scăzute de afară și se pregătește pentru un concert incendiar la care sunt așteptați sute de fani incepând cu orele 23:00. Aceștia deja au început să facă pariuri pe Facebook, glumind pe seama obiceiului artistului de transpira în timpul concertelor: “Afară vor fi -10 grade. Întrebarea este: va transpira sau nu Cotabiță în Club Tribute?”.

Toate aceste conversații sunt reduse la stadiul de glumă, cu toții știind că localul are una din cele mai bune sisteme de ventilație din oraș.

Cu toate acestea, gluma s-a extins pe rețeaua de socializare, astfel că la concertul trupei de joi seară biletele cu prețul de 30 de lei se vând ca pâinea caldă.

Membrii trupei VH2, Gabriel Cotabiţă, Mihai Pocorschi, Vladimir Pocorschi, Cătălin Popescu, Răzvan Lupu, Eugen Sonia și Cătălin Cățoiu vor interpreta piese arhicunoscute precum “Fiecare zi fără tine“, “Mai stai“, “Nu-mi mai pasă”, “Trece vremea” dar și piese noi precum “Stele in palma ta”.

Trupa VH2 a concertat anul trecut în deschiderea show-urilor Roxette și Elton John, iar acum, in club Tribute, cântă pe aceeași scenă pe care a evoluat și renumitul Kevin Costner.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod