Fostul soţ al lui Khloe Kardashian este în comă din cauza pastilelor pentru potenţă

Baschetbalistul Lamar Odom, fostul soţ al lui Khloe Kardashian, este la un pas de moarte, după ce a fost găsit inconştient miercuri, într-un bordel din Nevada.
Bărbatul, care şi-a petrecut câteva zile împreună cu numeroase femei din bordel, ar fi luat peste zece pastile pentru potenţă în decursul a trei zile, potrivit angajaţilor bordelului, citaţi de tmz.com.

Medicamentele, numite Reload, despre care producătorii susţin că sunt pe bază de plante, sunt considerate periculoase şi nu au primit aprobarea din partea Administraţiei Americane pentru Alimente şi Medicamente (FDA). Din contră, instituţia a trimis un avertisment în anul 2013 cu privire la pericolele la care se expun cei care iau astfel de medicamente.

Starea lui Lamar Odom este foarte gravă, organele interne ale bărbatului cedând pe rând, acesta fiind în comă.

În vârstă de 35 de ani, Lamar Odom este dublu campion al NBA în 2009 şi 2010 cu Los Angeles Lakers, iar în ultimii ani nu a mai evoluat din cauza dependenţei de droguri.

În 2009, Lamar Odom s-a căsătorit cu starleta Khloe Kardashian, cei doi având şi un reality-show intitulat "Khloe & Lamar".
Odom şi Kardashian au divorţat în 2013. TMZ notează că atât Khloe, cât şi sora ei, Kim, s-au deplasat la Las Vegas pentru a fi alături de Odom.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod