Fostul iubit al Mădălinei Ghenea, la un pas de însurătoare

Actorul Gerard Butler s-a logodit cu iubita sa, specialista în design interior Morgan Brown, afirmă presa internaţională, potrivit căreia partenera de viaţă a starului scoţian a fost fotografiată în timp ce purta un inel cu un diamant uriaş, alimentând astfel zvonurile despre logodna cuplului.

Gerard Butler şi Morgan Brown au o relaţie care a început în vara anului trecut. Jurnaliştii de la tabloidele americane au fotografiat-o pe Morgan Brown cu acel inel impresionant, duminică, în timpul unei plimbări prin Malibu, în California.

Potrivit cotidianului ritanic Daily Mail, citat de Mediafax, Morgan Brown şi Gerard Butler par să fi devenit de nedespărţit după ce au decis să formeze un cuplu în vara anului trecut şi îşi arată adeseori în public afecţiunea pe care o au unul pentru celălalt.

În decembrie, cei doi au fost fotografiaţi în timp ce se sărutau în public, la un meci de fotbal american, în New Orleans.

După o săptămână, starul scoţian, în vârstă de 45 de ani, şi iubita lui au fost fotografiaţi din nou în timp ce se ţineau de mână, pe terasa unui restaurant din Malibu.

Cei doi au petrecut însă sărbătorile de iarnă separat, iar actorul scoţian a fost văzut singur pe aeroportul din Los Angeles, la sfârşitul lunii decembrie. Actorul venea din Europa şi era aşteptat la aeroport de Morgan Brown.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod