Flynova lanseaza oferta de iarna si catalogul online

Facebook Twitter Comenteaza
Flynova, reprezentanta din Romania a Grupului Novatours, anunta lansarea ofertei de iarna 2008-2009, care include destinatii precum Egipt, Israel, Siria si Iordania. Concomitent cu noua oferta, compania a lansat si versiunea online a catalogului, precum si o promotie speciala, care permite o reducere de pana la 20% in cazul rezervarilor efectuate pana pe 15 septembrie, pentru orice destinatie si in oricare dintre hotelurile prezente in catalog.

Obiectivul Flynova pentru sezonul de iarna este sa ofere vacante complete unui numar de 4.000 de turisti, generand astfel vanzari de 2,5 milioane de Euro.

In primele sase luni de la lansarea pe piata, FLYNOVA a asigurat vacante pentru 4.400 de romani, in valoare totala de 2,41 milioane de Euro.
Cele mai solicitate hoteluri au fost cele de cinci si patru stele, in regim all inclusive. Aproximativ 68% dintre clientii Flynova si-au petrecut vacanta intr-un hotel de cinci stele, in timp ce 21% au ales hoteluri de patru stele.

Oferta Flynova pentru perioada iernii cuprinde in continuare promotii destinate tinerilor casatoriti, familiilor cu copii si grupurilor de turisti. Dupa reducerea valabila pana pe 15 septembrie, compania va continua sa ofere preturi cu reduceri de pana la 18% – pentru rezervarile efectuate pana pe 30 septembrie si apoi de pana la 16% – pentru rezervarile operate pana pe 15 octombrie.

Ai nevoie de un sfat?

Intreaba pe

Afla ultimele noutati

Aboneaza-te la newsletter »
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod