Florin Chilian reediteaza "Iubi"

Facebook Twitter Comenteaza
Florin Chilian reediteaza

Florin Chilian povesteste inca o data odiseea unei iubiri, care dincolo de "sistem", continua sa existe, "chiar daca n-o mai vezi zambind", in timp ce, pe ritmuri soft rock cu influente latino, "ursitoarele" zic un "descantec", prevestind un nou inceput. Un album deja cunoscut, reeditat intr-o forma speciala pentru tine. Contine piesa "Chiar daca...(in 2008)" o varianta remarcabila a piesei initiale. Titlurile pieselor de pe noul album sunt: "Ursitoare", "Lumi albe", "So why", "Vecina de sus", "Iubi", "Cantecu' lu' Tanase:, "Intoarce-te cand dorm", "Salveaza-ma de mine", "Chiar daca...", "Taxe", "Pasaport pentru suflet", "Chiar daca...(in 2008)".

Albumul de debut al artistului este acum reeditat, dupa sapte ani de la aparitia sa pe piata. In curand, vom vedea la TV noul videoclip Florin Chilian pentru piesa "Chiar daca...(in 2008)", cu o animatie 2D si 3D de exceptie.  

Ai nevoie de un sfat?

Intreaba pe

Afla ultimele noutati

Aboneaza-te la newsletter »
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • miauletz pe 14 Mar 2008, 10:27
    chilian

    super melodiile lui florin chilian, are un timbru al vocii aparte, mai ales in melodiile 10 si chiar daca...e un artist care merita ascultat pentru versurile sensibile

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod