Filmul "Amurg", din 23 ianuarie pe marile ecrane

19 Ianuarie 2009
Facebook Twitter Comenteaza
Filmul

Vineri, 23 ianuarie, de la orele 20.00, la CinemaPRO va avea loc premiera filmului "Twilight" ("Amurg"). Premiera va fi insotita de un show special de street dance, oferit de trupa Jackpot.

Filmul este o poveste de dragoste dintre un vampir si o muritoare, iar, pana in prezent, a avut incasari de peste 260 de milioane de dolari in intreaga lume. "Amurg" reprezinta prima ecranizare din seria celor patru carti semnate de scriitoarea Stephenie Meyer. Romanul este disponibil si in Romania, fiind lansat de catre editura Rao.

Filmul vorbeste despre iubirea ce se naste intre cele doua personaje principale ale filmului: Bella Swan (interpretata de Kristen Stewart) si Edward Cullen (Robert Pattinson), un baiat misterios si inteligent de care Bella ajunge sa se indragosteasca. Incet-incet, Bella descopera ca Edward este un vampir si, ca orice vampir, nemuritor. Insa povestea nu se opreste aici - pentru stilul de viata total neobisnuit pe care l-au adoptat, membrii familiei lui Edward au dusmani de moarte, vampiri care vin in oras, cu scopul de a o gasi pe Bella.

Ai nevoie de un sfat?

Intreaba pe

Afla ultimele noutati

Aboneaza-te la newsletter »
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod