Filmele cineastilor romani merg la Frankfurt

21 Octombrie 2008
Facebook Twitter Comenteaza
Institutul Cultural Roman a anuntat ca o serie de productii ale tinerilor cineasti romani vor fi promovate la Festivalului de film Romanian Independent Spirit. Acest evenimentse va desfasura in perioada 23 - 25 octombrie in Germania, la Frankfurt.

Printre productiile care vor fi prezentate acolo se numara "Elevator", in regia lui George Dorobantu, "Eminescu vs. Eminem" si "Fix alert", regizat de Florin Piersic Jr.

Proiectiile vor avea loc la cinematograful Orfeo's Erben, intr-un spatiu inclus in circuitul festivalurilor de film de avangarda.
Astfel, cinefilii germani vor putea cunoaste productiile independente ale unor tineri cineasti romani, din filme de lung metraj si scurtmetraje. in afara proiectiilor de filme, festivalul include si ateliere de creatie, care vor permite regizorilor si criticilor de film din tara sa comunice cu spectatorii si cu jurnalistii prezenti la evenimente.

Pe 25 octombrie va avea loc workshop-ul "Relevanta filmului independent in cinematografia romaneasca", la care vor participa regizorii Florin Piersic Jr, George Dorobantu si criticul de film Alexandra Olivotto.

Ai nevoie de un sfat?

Intreaba pe

Afla ultimele noutati

Aboneaza-te la newsletter »
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod