Fiica lui Paul Walker acuză compania Porsche pentru moartea tatălui ei

La doi ani de la teribilul accident, fiica celebrului actor din "Furios şi iute" caută încă vinovaţi pentru moartea tatălui ei.
Fiica actorului a depus recent la tribunalul din Los Angeles documente conform cărora compania Porche ar fi vinovată pentru cele întâmplate.

În momentul accidentului, Paul Walker se afla într-un Porsche Carrera GT, condus însă nu de el, ci de Roger Rodas, ambii pierzându-şi viaţa pe loc. Chiar dacă şoferul a pierdut controlul şi a intrat în mai mulţi copaci şi într-un semafor, se pare că şi autoturismul avea unele nereguli şi modificări în ceea ce priveşte centurile de siguranţă.


"Acest sistem a tras înapoi pieptul lui Paul Walker cu o forţă de câteva mii de kilograme, rupându-i coastele şi pelvisul, aplatizându-i scaunul şi imobilizându-l cu faţa în sus, făcându-l să rămână în acea poziţie, în viaţă, până când vehiculul a fost cuprins de flăcări, la un minut şi 20 de secunde după impact.

Dacă aceste defecte de fabricaţie nu ar fi existat în modelul Porsche Carrera GT, Paul Walker ar fi încă în viaţă astăzi"
, sunt afirmaţiile din documentele prezentate la tribunal, conform mediafax.ro.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod