Fiica Andreei Esca şi-a donat părul femeilor bolnave de cancer

de Georgiana Dorobanțu, 7 Decembrie 2015

Alexia, fiica Andreei Esca, a decis să se tundă pentru ca din părul ei să se confecționeze peruci pentru femeile bolnave de cancer ce au apelat la chimioterapie.
Fiica vedetei ProTV a ales să-şi doneze părul femeilor care se luptă cu cancerul, ceea ce a făcut-o foarte mândră pe mama sa.

"Draga mea Alexia, sunt foarte mândră de tine că ai ales să participi la campania 'Vieți împletite' și să donezi din părul tău pentru a contribui la realizarea unei peruci pentru o femeie care suferă de cancer!", a scris Andreea Esca pe pagina sa de Facebook.Costul unei peruci din păr natural este de aproximativ 4.000 de lei. În unele ţări europene acesta este decontat total sau parţial de stat. La noi nu se întâmplă însă acest lucru şi sunt puţine femeile bolnave de cancer care-şi permit să-şi cumpere o perucă.

Campania de donare de păr pentru realizarea unor peruci poartă numele de "Vieţi impletite" şi a fost lansată de Fundaţia Renaşterea pe 1 octombrie 2015.


Dacă vrei să îţi donezi părul trebuie să ştii că în total sunt 6 saloane (9 locaţii partenere) în Bucureşti care oferă tunsori BRAVE CUT (incluzând spălat, tuns, coafat gratuit): Beauty District (3 locaţii), DeLights Beauty Club, Heaven Studio, BeauTEAfull, Jovsky Studio, Hairwellness. Pentru realizarea unei peruci este nevoie de minim 5 codiţe în cazul părului bogat şi de 7 codiţe pentru cel subţire (250-300 g). Lungimea minimă a unei codiţe este de 15 cm. Nu există niciun fel de restricţie în ceea ce priveşte părul vopsit sau grosimea firului de păr.

Recomandă acest articol:

Facebook Twitter gplus

Dacă ţi-a plăcut acest articol, te așteptăm și pe pagina noastră de Facebook!

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod