Fetita Andei Adam a filmat deja patru videoclipuri

Anda Adam a fost deosebit de activa in cele noua luni de sarcina. Artista a sustinut o serie impresionanta de concerte, a participat la emisiuni de televiziune, la radio, si a filmat patru videoclipuri.
La filmarile pentru clipul piesei “Seri de mai”, artista era insarcinata in doua luni, la „Save Me Tonight”, in sase luni, iar la „Nu te-am uitat”, featuring-ul de succes cu R.A.C.L.A., in luna a opta. In aceeasi perioada a filmat si pentru o noua colaborare cu Last Night, „Wanna Love You”.

„Evelin este deja o artista, imi place mie sa spun. A trait deja emotiile a patru proiecte. Am citit ca cei mici incep sa memoreze vocea mamei si a celor din jur inca de la trei luni si jumatate.
Tin minte si reactioneaza mai tarziu cand reasculta ceea ce au auzit anterior. Apoi, dupa nastere se ataseaza de ceea ce a auzit in perioada in care erau in burta mamei. Evelin a fost tot timpul inconjurata de muzica. Fie ca i-am cantat acasa, in liniste, fie ca a participat alaturi de mine la concerte. Abia astept sa o tin in brate!”
, declara Anda Adam.

Anda Adam va aduce pe lume primul copil, o fetita, la sfarsitul acestei luni.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod