Evenimente la Hard Rock Cafe

VINERI, 6 DECEMBRIE, ORA 21:00 – KARAOKE STAR

Vineri seara, de la ora 21:00, Hard Rock Cafe iti da sansa de a te transforma din fan in superstar! Urca pe scena si arata-le prietenilor tai ca ai stofa de vedeta interpretand o piesa dintr-un playlist impresionant, ce cuprinde trupe si artisti ca: The Beatles, Aerosmith, U2, Queen, Bon Jovi, Michael Jackson, Robbie Williams si multi altii. La sfarsitul serii vei pleca nu doar cu premii, ci si cu o multime de fani!

Intrarea este libera. Rezervari la numarul 021 2066261.
 
 
DUMINICA, 8 DECEMBRIE, ORA 20:00 - BUCURIE CU O JUCARIE - Concert caritabil cu STEFAN STAN

Ştiai că în România sunt peste 65 000 de copii care nu au cui să spună mama şi tata, cărora le lipseşte dragostea părintească, oameni mari sub chipuri triste de copii? Deoarece ştim cât de importantă este o jucărie în viaţa unui copil, mai ales când ea nu există, ne-am propus să facem viaţa copiilor din două centre de plasament mai frumoasă, dăruindu-le bucurii. Şi tu poţi contribui la asta!

BGS si partenerii sai te invită duminică, 8 decembrie, de la ora 20.00, la primul concert din România la care biletul de intrare este o jucărie. Ştefan Stan şi 5 copii de la Next Star îţi vor oferi o seară memorabilă, condimentată cu surprize care îţi vor aminti de propria copilărie.

Un ursuleţ, un trenuleţ, o papuşă, o maşinuţă… sunt jucăriile care te-au făcut cândva fericit şi care îţi amintesc de copilărie, însă acum stau nefolosite într-o cutie. Dăruieşte-le unor copii care au nevoie de ele! Fă o bucurie cu o jucărie şi adu un zâmbet pe chipul unui copil!

Pentru rezervari va rugam sa sunati la nr. 021 2066261.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod