Eva Longoria, pictorial topless alaturi de Tony Parker

de Georgiana Dorobanțu, 22 Octombrie 2009
Facebook Twitter Comenteaza
Eva Longoria a pozat topless alaturi de sotul sau, Tony Parker, pentru campania publicitara a casei de moda London Fog, potrivit dailymail.co.uk. Actrita a fost fotografiata topless, tinand bratul in dreptul sanilor, alaturi de ea fiind Tony.

Fotografiile sunt incluse in primul pictorial oficial facut de cei doi impreuna. Actrita din "Desperate Housewives" si sotul sau baschetbalist s-au simtit foarte bine in timpul sedintei foto, potrivit celor prezenti in studio.  

"A fost o adevarata dovada de iubire. Conceptul creativ a fost bazat pe un moment romantic, intim, de aceea, Eva si Tony au fost foarte apropiati, aratandu-si afectiunea unul pentru celalalt", a declarat o sursa pentru dailymail.co.uk.

"Partea cea mai draguta a fost aceea ca Eva a cerut un set de printuri ale fotografiilor pentru ea. A spus ca nu a mai cerut asta niciodata, dar ca isi doreste sa aiba acele fotografii acasa", a adaugat sursa.
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă

Ai nevoie de un sfat?

Intreaba pe

Afla ultimele noutati

Aboneaza-te la newsletter »
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod