Erkan Petekkaya, actorul din „Furtuna pe Bosfor”: “Sotia mea e incantata de felul in care arat acum”

Pentru rolul din „Furtuna pe Bosfor”, noul serial pe care Kanal D il va difuza incepand din 5 octombrie, in fiecare luni si marti, de la ora 20.00, Erkan Petekkaya a avut nevoie de un an de pregatire fizica intensa.
Celebrul actor a mers cu regularitate la sala si a trecut printr-o schimbare radicala de look pentru a deveni cuceritorul barbat din lumea buna – Cihan. Pentru ca trebuia sa arate impecabil, Erkan a facut exercitiile fizice sub indrumarea unui antrenor. De asemenea, regimul alimentar a fost unul cat se poate de strict: mic dejun sanatos, fructe si legume la fiecare masa, dieta saraca in grasimi. De tunsoare si de look, in general, s-au ocupat stilistii serialului, care au dat ultimele tuse de sarm personajului.

“Desi a fost un regim destul de greu de suportat, m-am bucurat ca rolul lui Cihan m-a disciplinat, m-a pus in situatia de a face ceea ce in mod normal orice om ar trebui sa faca: sa aiba grija de corpul lui.
Chiar daca de felul meu practic sport lejer de intretinere – conditia fizica fiind esentiala pentru un actor –recunosc ca in perioadele incarcate mai saream peste mersul la sala sau ma rasfatam seara cu o masa copioasa. Dar cand un rol iti impune sa arati intr-un anumit fel, mintea si corpul se conformeaza la disciplina. Sotia mea este incantata de felul in care arat acum si imi face complimente in fiecare zi. Iar acest lucru ma mobilizeaza”,
a declarat chipesul actor Erkan Petekkaya, pe care publicul si-l aminteste din rolurile Riza ( serialul “Dila”) si capitanul Ali (“Tradarea”).

Cu siguranta, Erkan Petekkaya va fi cat se poate de “convingator” si de sarmant in rolul lui Cihan din“Furtuna pe Bosfor”, revelatia momentului in materie de seriale turcesti.
Productia va fi difuzata din 5 octombrie, in fiecare luni si marti, de la ora 20:00, la Kanal D.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod