Ellie White, semimaraton în familie! Așteptată la finiș de logodnic și de copilul lor după ce a alergat 5 kilometri în scop caritabil

Ellie White s-a alăturat duminică dimineață celor peste 150 de persoane care au participat la Semimaratonul Internațional București cu scopul de a ajuta copiii și adulții cu boli incurabile aflați în centrele Hospice.
Artista a luat startul din Piața Constituției, alături de voluntari, dar și de cele câteva mii de participanți la evenimentul sportiv din centrul Bucureștiului.
Ellie White a alergat mai bine de cinci kilometri, dovedind că și-a recăpătat tonusul fizic la cinci luni de când a adus pe lume primul său copil. Solista a fost așteptată la finiș de cele mai dragi persoane din viața ei: logodnicul ei, Doru Tinca, și băiețelul lor, Mihai.

„Mi-a fost inițial teamă că Mihaiță nu se va simți bine în mijlocul atâtor oameni.
Nu a fost cazul! A râs și s-a jucat tot timpul, iar, la un moment dat, chiar a dormit preț de o jumătate de oră. Doru m-a așteptat la finish cu bebe în brațe. Nici nu vă puteți imagina ce bucurie am avut să îi văd zâmbind și făcându-mi cu mâna. A fost încă un motiv de satisfacție pentru că am participat la acest maraton”
, declară Ellie White.

Artista a alergat cinci kilometri și susține că ar fi putut continua cursa, dacă ar fi avut ocazia. “Am avut un tonus bun. Probabil și vremea plăcută a avut un merit.
Am alergat trei ture pe bulevardele din centrul Bucureștiului. M-a impresionat faptul că la semimaraton au participat și persoane cu dizabilități care au fost aplaudate de spectatori atunci când au pornit în cursă”
, adaugă solista.

Ellie White a participat la eveniment pentru a atrage atenția asupra Hospice Casa Speranței, cea mai mare organizație medicală non-profit din România care asigură servicii gratuite de îngrijire paliativă pentru copii și adulți cu boli incurabile în București, Brașov, Fărăgaș și Zărnești.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod