Ellie White, imobilizată la pat trei zile după ce a alergat la maraton

10 Octombrie 2011
Facebook Twitter Comenteaza
Ellie White, imobilizată la pat trei zile după ce a alergat la maraton

Ellie White a înfruntat ieri dimineaţă frigul şi ploaia torenţială şi s-a alăturat sutelor de concurenţi înscrişi la Bucharest International Marathon, Ellie alergând pentru a susţine organizaţia "Casa Speranţei".

Cântăreaţa s-a pregătit vreme de câteva săptămâni pentru a alerga în proba de semi-maraton, de 21 de kilometri, însă o întindere musculară suferită la începutul săptămânii trecute a împiedicat-o pe Ellie să-şi îndeplinească obiectivul.

În timpul cursei, Ellie a suferit o nouă întindere musculară la gambă şi a fost nevoită să renunţe după ce a parcurs 10 kilometri în 72 de minute.

“Doctorul mi-a spus că nu am fost complet refacută pentru a alerga o distanţă atât de lungă şi mi-a recomandat trei zile de odihnă la pat. Îmi pare rau că a trebuit sa mă retrag din cursă după doar 10 kilometri, însă la anul îmi propun să parcurg întreaga distanţă”, a spus Ellie White.


Și cum un necaz nu vine niciodată singur, cântăreaţa a şi răcit în urma participării la maraton.

"Nu am nicio problemă să alerg în sală, însa în aer liber răcesc imediat.

Aerul rece îmi afectează mereu corzile vocale, însă mă tratez cu ceaiuri şi leacuri naturală pentru a-mi reveni complet până la sfârşitul săptămânii, când am programate câteva concerte", mai spune Ellie White.


Cântăreaţa a participat la maraton ca parte a echipei Hospice Casa Speranţei, organizaţia neguvernamentală care este sprijinită şi de Mihaela Rădulescu. Ellie se numără printre vedetele care se implică activ în orice acţiune organizată de Hospice Casa Speranţei, artista cântând de mai multe ori pro bono la diverse evenimente. 

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod