Elizabeth Hurley și Hugh Grant, prieteni buni după despărţire

Actorii britanici sunt în continuare buni prieteni și au păstrat legătura, chiar dacă s-au despărțit în anul 2000, conform declarațiilor făcute recent de actriță într-o emisiune televizată, relatează agenţia UPI, citată de Agerpres.

Actrița în vârstă de 50 de ani a fost invitată în emisiunea matinală Lorraine, difuzată miercuri de ITV, unde a vorbit despre relația pe care a avut-o timp de 13 ani cu actorul Hugh Grant, 55 de ani. "El este în continuare cel mai bun prieten al meu și este foarte important pentru mine", a spus actrița, referindu-se la Grant ca la "familia" sa. "Cred că familiile se schimbă (...) și consider că prietenii pot deveni la fel de importanți ca unii membri ai familiei", a mai spus Elizabeth Hurley.



Anterior, Hurley declarase la emisiunea "What Happens Live" că ea și Hugh Grant s-au despărțit în principal din cauza personalității morocănoase a actorului. Elizabeth Hurley i-a declarat gazdei emisiunii, Andy Cohen, că atitudinea morocănoasă a actorului era "foarte șarmantă", însă nu o poți suporta în fiecare zi, timp de șapte zile pe săptămână.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod