"Elevator", Premiul Publicului la Festivalul Filmului European

18 Mai 2009
Facebook Twitter Comenteaza


Filmul "Elevator", de George Dorobantu, a primit Premiul publicului la inchiderea editiei bucurestene a Festivalului Filmului European, care a avut loc duminica seara, la Muzeul taranului Roman, informeaza Mediafax. Festivalul Filmului European , desfasurat anul acesta in Bucuresti (7 - 17 mai), Brasov (15 - 17 mai), Timisoara (21 - 24 mai) si Iasi (28 - 31 mai), s-a incheiat duminica in Capitala cu proiectia filmului "Cele trei maimute", de Nuri Bilge Ceylan, urmata de un concert al trupei britanice Exceeda.

La proiectie, care a avut loc la cinematograful in aer liber din curtea interioara a muzeului, au fost prezenti peste 600 de spectatori, epuizand locurile disponibile.
Printre acestia s-au aflat cineastii Radu Muntean, Catalin Mitulescu, Alexandru Mavrodineanu, Andrei Ujica si Laurentiu Damian, actorul Gabriel Spahiu, Gianina Corondan, precum si reprezentanti ai unor ambasade din Bucuresti, printre care cea a Turciei si cea a Germaniei.

Proiectia filmului de inchidere a fost precedata de acordarea Premiului publicului. Bucurestenii prezenti la proiectiile din festival au putut vota filmul preferat si, in urma numararii acestor voturi, organizatorii au realizat un clasament al celor cinci cele mai populare productii, in fruntea caruia se afla pelicula romaneasca "Elevator".

Ai nevoie de un sfat?

Intreaba pe

Afla ultimele noutati

Aboneaza-te la newsletter »
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod