Elena Gheorghe si Julio Iglesias, impreuna pentru copiii defavorizati din Romania

de Nicoleta Tarantus, 14 Decembrie 2009
Facebook Twitter Comenteaza
Elena Gheorghe si Julio Iglesias, impreuna pentru copiii defavorizati din Romania

De Craciun, cantareata si starul international participa impreuna la o campanie caritabila in beneficiul copiilor defavorizati din Romania.

Reprezentanta Romaniei la Eurovision 2009 a donat una dintre tinutele create special pentru videoclipul piesei "Te ador" pentru a fi licitata online pe un site de comert electronic autohton. Fanii Elenei Gheorghe pot cumpara rochia unicat a solistei lor preferate pana pe 21 decembrie, iar suma obtinuta va fi directionata catre Fundatia Viitor Pentru Copiii Romaniei din Bucuresti.

Fost Ambasador al UNICEF ani la rand, Julio Iglesias a acceptat si el sa doneze din nou o cravata cu autograf. Banii stransi ajung la Asociatia Sf. Stelian din Bucuresti.

Ai nevoie de un sfat?

Intreaba pe

Afla ultimele noutati

Aboneaza-te la newsletter »
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • pentru cei mici si mamicile lo pe 16 Dec 2009, 00:49
    grija pentru cei mici

    Copiluil tau petrece prea multe ore in fata calculator ,refuza sa faca sport la scoala, iar cand sta pe mess din cauza rapiditatii cu care trebuie sa comunice, vorbeste limba romana incorect gramatical am putea sa spunem ca macelaresc limba romana mai multe decit Becali sau primarul de la sectorul 5 care este oraderecreatie.ro sprijinit de diversi parteneri au initiat un proiect care se desfasoare iarna la munte, vara la mare si care rezolva toate aceste probleme asadar recomada copilul tau oraderecreatie.ro

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod