Edward Aninaru a pregatit efecte speciale şi costume spectaculoase la workshop-ul #EpicPictures

Edward Aninaru a pregatit elemente de décor, efecte speciale, make-up si costume spectaculoase care ii vor ajuta pe participanti sa recreeze lumea magica a povestilor prin fotografii la workshop-urile #EpicPictures organizate pe 10-11 si 17-18 octombrie.
"Am fost la Buftea si am ales, de la costume si recuzita, pana la piese de mobilier, care ne vor ajuta sa spunem povestile pe care ni le-am dorit. Am petrecut jumatate de zi impreuna cu o parte a echipei cotrobaind prin toate minunatiile de acolo. A fost destul de complicat sa ne decidem asupra elementelor, pentru ca varietatea este foarte mare. Dar intotdeauna este o placere si o bucurie sa cauti prin aceste depozite! M-am simtit de parca am fost in podul bunicilor si am gasit tot felul de comori!”, marturiseste cu entuziasm Edward Aninaru. 

Cursantii de la workshop-ul de fotografie #EpicPictures vor avea la dispozitie cele mai variate mijloace tehnice pentru a crea efecte speciale: “Pe langa set-up-urile de lumini, care vor fi una din cele mai importante părți ale acestui workshop, o sa ne jucam cu mașini de fum, ventilatoare si o mulțime de elemente de décor, pe care o sa le pregătim impreuna pentru aceasta experienta”, explica “fotograful vedetelor de la Hollywood”.

In momentul de fata va pot dezvalui ca la un moment dat o sa avem parte de o frumoasa războinică, care se va pregăti de lupta.
Nu ii vor lipsi armura si bineinteles armele! Vor fi set-up-uri diferite, cu personaje diferite, dar, in acelasi timp, vor avea in comun acea magie a povestilor in care o sa regasim nu numai printese fermecatoare, dar si o intreaga echipa de profesionisti, care ne vor ajuta sa spunem povestile dorite. Participanții vor fi martori ai transformării modelelor, deoarece tot procesul de beauty va fi facut de fata cu e
i”, explica Edward Aninaru.  

Fotograful roman in al carui portofoliu sunt inscrise nume celebre de la Hollywood – de la Celine Dion, Ne-Yo, Jay Sean, James Goldstein si pana la Alexandra Stan, Catrinel Menghia si Madalina Ghenea – organizeaza in scurta sa sedere in Romania doua workshop-uri despre fotografiile care spun povesti.
La workshop-ul  de pe 10 si 11 octombrie locurile sunt epuizate, insa cei care doresc sa invete sa construiasca povesti prin imagini alaturi de Edward Aninaru pot alege workshop-ul de pe 17 si 18 octombrie.

Mai multe detalii despre workshop-ul #EpicPictures pot fi aflate de aici http://www.f64.ro/edward-aninaru-workshop-de-fotografie:-epicpictures-17-18-octombrie-2015.html. Inscrierile se pot face accesand link-ul https://www.facebook.com/events/1606016356325916/.  
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod