Eddie Redmayne, o nouă transformare extremă

Actorul britanic pare a se specializa în roluri care necesită transformări fizice extreme.
După Oscarul pentru "Cel mai bun actor", câștigat pentru rolul lui Stephen Hawking în "The Theory of Everything", el va fi din nou de nerecunoscut în următorul film, relatează site-ul 7sur7.be, citat de Agerpres.

Cotidianul britanic Daily Mail a publicat în premieră o secvență din pelicula "The Danish Girl", regizată de Tom Hooper, în care Redmayne va interpreta personajul unui transsexual care a făcut pionierat în domeniu: bărbatul Einar Wegener, devenit femeia Lili Elbe.
Acțiunea filmului are loc în anii 1920 și prezintă felul în care a devenit femeie Einar Wegener pozând în haine feminine pentru soția lui, pictorița Gerda Waud.

Va fi un rol deosebit de complex, recunoaște actorul. "Încercăm să vedem lucrurile din punct de vedere feminin. Cum trebuie să mă așez, să merg, să îmbrac o pereche de ciorapi, cum să port tocuri înalte și să mă descurc cu ele. Totul", a spus Eddie Redmayne.

În "The Danish Girl" colegii săi de distribuție vor fi noua soția a lui Johnny Depp, Amber Heard, precum și Matthias Schoenaerts și Ben Whishaw.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod