Echipa Tabu a castigat intrecerea cu echipa Viva

Facebook Twitter Comenteaza
Echipa Tabu a castigat intrecerea cu echipa Viva

Clubul Fiat 500 Cabaret a gazduit joi seara, 31 iulie 2008, intrecerea dintre echipele Tabu si Viva din cadrul competitiei Star Battle.

Star Battle este sinonimul unei intreceri intre doua echipe, formate din persoane publice a caror personalitate se potriveste cu atitudinea nonconformista a noului model Fiat500. Echipele au libertatea de a-si alege atat conceptul care va sta la baza stilizarii masinii, cat si materialele necesare. Cea mai creativa si originala echipa este premiata in fiecare saptamana cu cate o excursie de doua persoane la Milano.

Joi, 31 iulie, echipa Tabu, alcatuita din Robert Ratiu si Roxana Hodea, s-a intrecut cu echipa Viva, alcatuita din Miruna Micsan si Cristina Craciun.

Pentru decorarea masinii, Robert si Roxana au ales un concept eco-picnic.
"Ne-am gandit ca am putea locui in masina si sa continuam petrecerea maine seara" – spune Robert.

Viziunea echipei Viva asupra decorarii masinii a fost una disco.

Decorarea masinii a inceput la ora 12:00 si s-a terminat la 12:30. Dupa o deliberare rapida, juriul condus de Bogdan Cervenski a decis: castigatoare este echipa Tabu.

Premiul castigat de echipa Tabu consta intr-un week-end la Milano, unde Robert si Roxana vor merge alaturi de castigatorii celorlalte etape Star Battle.

Ai nevoie de un sfat?

Intreaba pe

Afla ultimele noutati

Aboneaza-te la newsletter »
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod