E! TRUE HOLLYWOOD STORY: JOAN & MELISSA RIVERS

Povestea fascinantă a unuia dintre cele mai cunoscute cupluri mamă/fiică este dezvăluită numai la E!, joi, 19.07, la 22:00, în TRUE HOLLYWOOD STORY: JOAN & MELISSA RIVERS.
Povestea fascinantă a unuia dintre cele mai cunoscute cupluri mamă/fiică este dezvăluită numai la E!, joi, 19.07, la 22:00, în TRUE HOLLYWOOD STORY: JOAN & MELISSA RIVERS.

Joan Rivers, vedeta televiziunii americane cunoscută mai ales pentru umorul tăios și lejeritatea cu care face glume pe seama propriilor (și numeroaselor) operații estetice și fiica sa, Melissa (la rândul ei, vedetă și producător TV), sunt protagonistele unui nou show difuzat de E! Programul E! True Hollywood Story: Joan and Melissa Rivers urmărește povestea fascinantă a cuplului mamă-fiică ce inspiră femeile de pretutindeni.

Dincolo de replicile tăioase și cinismul caracteristic celor două vedete, show-ul este o poveste emoționantă despre familie și talentul artistic.

E! True Hollywood Story: Joan and Melissa Rivers lasă telespectatorii să pătrundă în viețile celor două celebrități ale televiziunii americane, care povestesc cele mai emoționante momente din viața lor. De la începuturile carierei lui Joan, care și-a înfruntat familia, pentru a-și urma visele în industria divertismentului, sinuciderea soțului ei - tatăl Melissei -, care aproape a distrus relația dintre mamă și fiică și până la succesul de care se bucură Joan și Melissa astăzi.

E! True Hollywood Story: Joan and Melissa Rivers aruncă o privire asupra carierelor remarcabile ale celor două celebrități, asupra provocărilor și succeselor din viața acestor două femei remarcabile.
Premiera va avea loc joi, 19.07, de la 22:00, numai la E!
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod