E! anunță o nouă serie documentar care invită publicul, pentru prima dată, în viața personală a superstarului Mariah Carey

Seria specială, de opt episoade, intitulată Mariah's World, este produsă de Bunim/Murray Productions și o va urmări pe vedeta pop pe parcursul turneului său european și va da detalii despre povestea de dragoste pe care o trăiește Mariah
E! Entertainment și Bunim/Murray Productions colaborează din nou, pentru a arăta publicului ce se află dincolo de lumina reflectoarelor și faimă, invitându-l în viața uneia dintre cele mai mari vedete pop a tuturor timpurilor - solista, compozitoarea și producătoarea Mariah Carey.
 
Noua serie-documentar de opt episoade, cu titlul Mariah's World, introduce pentru prima dată telespectatorii în lumea vedetei, urmărind-o în timpul pregătirilor pentru “Sweet Sweet Fantasy”, turneul său prin Marea Britanie, Europa și Africa, dar și pe măsură ce se apropie căsătoria lui Mariah cu omul de afaceri australian James Packer. Seria pătrunde îndeaproape în culisele vieții starului pop, inclusiv în mijlocul familiei, prietenilor și cercului său de apropiați care o ajută să rămână una dintre cele mai mari vedete ale momentului.
Seria va fi difuzată de televiziunea E! în toată lumea, prin intermediul celor 17 canale E! internaționale, în 153 de țări și în 24 de limbi.

"Mariah este unul dintre cele mai fascinante superstaruri pop ale momentului și unul dintre puținii artiști al căror prenume este recunoscut imediat de oricine, în toată lumea. Suntem foarte bucuroși să îi avem ca parteneri pe Bunim/Murray Productions, Mariah și Stella Bulochnikov, pentru a oferi publicului nostru acces exclusiv în intimitatea vedetei”, a spus Jeff Olde, Executive Vice President, Programming & Development, E! Seria va prezenta o latură nouă, vulnerabilă și plină de umor a lui Mariah, pe care fanii nu i-au văzut-o până acum, dezvăluind, în același timp, detalii din stilul său de viață unic, plin de glamour, lux și celebritate."

Sunt încântată că pot să îmi invit fanii în viața mea în această nouă aventură care este pe cale să înceapă,” a declarat Mariah Carey.
“Deja mă simt foarte bine filmând noua serie și sunt sigură că și publicul o va face. Nu se compară nu nimic din ce am făcut până acum, sunt momente unice.

O adevărată legendă a muzicii pop, Mariah este celebră datorită hiturilor sale precum “All I Want for Christmas is You,” “Honey” sau “We Belong Together”, a câștigat de cinci ori Premiul Grammy, 32 de premii Billboard Music Award, 21 de premii World Music Award și de zece ori American Music Award. Mamă a doi copii, Mariah este logodită în prezent cu omul de afaceri James Packer. Turneul ei, “Sweet Sweet Fantasy”, este deja programat, urmând să aibă loc 28 de reprezentații în Europa, Africa și Marea Britanie.
De asemenea, show-ul de succes al lui Mariah Carey din Las Vegas - “Mariah #1 to Infinity”, de la Caesars Palace - a fost prelungit, urmând să continue la toamnă. Este primul turneu european al lui Mariah din ultimii zece ani. De asemenea, starul va lansa un brand de vodcă și colaborează intens cu producători de top din industria muzicală, pentru a lansa noi piese. Mariah este, așadar, una dintre cele mai ocupate femei din lume, dar se bucură de fiecare pas al acestui drum. 

Mariah's World este produs by Bunim/Murray productions în colaborare cu Magic Carpet Productions.  Gil Goldschein, Jeff Jenkins și Farnaz Farjam sunt Producători Executivi pentru Bunim/Murray Productions.
Mariah Carey și Stella Bulochnikov sunt Producători Executivi.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod