Dupa examenul de licenta, Ioana Oprea a primit cadou o vacanta in Grecia

Facebook Twitter Comenteaza
Dupa examenul de licenta, Ioana Oprea a primit cadou o vacanta in Grecia

Dupa ce a trecut cu bine peste examenul de licenta, actrita Ioana Oprea s-a bucurat de o surpriza din partea iubitul ei.

Vedeta Romantica a primit cadou de absolvire o excursie in Grecia. Cei doi se vor relaxa pe malurile Marii Mediterane imediat ce Ioana va intra in vacanta cu "Jurnalul public", emisiune pe care o prezinta in grila de vara a postului de televiziune Romantica, de luni pana vineri, incepand cu orele 18.00.

De curand, vedeta Romantica a sustinut cel mai greu examen din viata unui student.

Ioana a urmat cursurile UNATC in clasa lui Florin Zamfirescu si la inceputul acestei veri a obtinut diploma de absolventa. Vedeta Romantica a terminat astfel a doua facultate, ea avand deja o diploma de la Facultatea de Limbi Straine, sectia spaniola-engleza, Universitatea Bucuresti.

La UNATC, moderatoarea "Jurnalului public" a sustinut trei examene, la fiecare obtinand nota 10. Insa, cele mai mari emotii le-a avut in timpul spectacolului "Visul unei nopti de vara", in regia lui Florin Zamfirescu, unde Ioana a interpretat rolul Titaniei.


Modul in care vedeta Romantica a intrat in pielea personajului avea sa cantareasca mult la nota finala. Dar Ioana nu si-a dezamagit profesorii, mai ales si pentru ca a fost incurajata de echipa de la "Jurnalul public". Colegii de la Romantica au venit cu totii pentru a fi alaturi de Ioana si pentru a filma fiecare moment din spectacol.


Ai nevoie de un sfat?

Intreaba pe

Afla ultimele noutati

Aboneaza-te la newsletter »
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod